به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل، دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست شورای معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای منطقه دو کشور که در روز چهارشنبه 18 خرداد 1401 به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد، با تاکید بر ضرورت عملکرد شبکهای در امور فرهنگی و اجتماعی در سطوح مختلف دانشگاهها گفت: قسمت عمده بحثی که رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاد تبیین در حوزه آموزش عالی دارند، متاسفانه توسط خود ما دانشگاهیان به درستی نشان داده نشده است. ثمرات جهاد و تلاشهای شبانهروزی که در خصوص بازگشایی مجدد دانشگاهها صورت گرفت درست بازنمایی نشد و کارهای بزرگی که به دست توانمند شما دانشگاهیان صورت گرفت تا دانشگاه به ریل قبلی خود برگردد، اتفاق کمی نبوده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف با اشاره به اینکه صورتبندیهای مختلفی برای عصری که در آن زندگی میکنیم وجود دارد، اظهار داشت: یکی از متداولترین و مهمترین صورتبندیهایی که برای این دوره صورت گرفت، تعریف این عصر، به عصر شبکهایشدن است که تجلی عینی آن را امروز در شبکهها و رسانههای اجتماعی شاهد هستیم.
دکتر کلانتری، بنمایه انقلاب اسلامی را بر اساس همین تحرکات شبکهای دانست و با اشاره به اینکه تحول مسیر حرکت شبکهای از شبکه مساجد تا اکنون که به برکت انقلاب اسلامی، انواع و اقسام گرهها میتواند شبکهسازی شود، گفت: ما اینها را نادیده گرفتیم و هر دانشگاهی دارد برای خودش کار انجام میدهد و معدود دانشگاهی، شبکهای عمل میکند. شبکهای عملکردن باید در سطوح مختلف روسای دانشگاهها، معاونان فرهنگی، مدیران، کارشناسان، انجمنهای علمی، کانونها و تشکلها اعمال شود.
معاون وزیر علوم بر لزوم همافزایی در اجرای برنامهها و انعکاس بهموقع و مطلوب آن رویداد در سطح منطقه در راستای تاثیرگذاری بیشتر آن تاکید کرد و افزود: باید فضایی فراهم شود تا همه گروهها تحت یک مدیریت واحد، اتفاقات بزرگی را در دانشگاهها رقم بزنند. تشکلها فرزندان دانشگاهها هستند و باید به آنها توجه شود، سکانداران آینده این انقلاب همین دانشجویان هستند و باید در مقابل خواستههای آنها صبور بود و در مواجهه با آنان، تحمل و مدارا کرد.
حجتالاسلام محمد رحیمیان رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان نیز در این مراسم با اشاره به این نکته که نظام اسلامی که به برکت خونهای شهدا و ایثار ایثارگران از صدر اسلام تاکنون شکل گرفت، بیش از 4 دهه زمامداری حکومت اسلامی در جهان اسلام را به دست گرفته است، رسالت نخبگان و اندیشمندان فرهنگی را فراتر از منطقه و جغرافیای ایران دانست و بر لزوم بسیج همه امکانات، استعدادها و ظرفیتها برای رسیدن به آن نقطه روشن و متعالی که موعود همه انبیا و مکاتب و مورد انتظار همه جهانیان است تاکید کرد.
رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان با طرح دیدگاه رهبری در موضوع مکتب شهید سلیمانی و لزوم پیروی از آن، به جایگاه خطیر مجموعه فرهنگی در عرصه قشر تاثیرگذار و مرجع دانشگاهی اشاره کرد و با تاکید بر حضور دولت انقلابی و همسو با جریانات فرهنگی در راس امور، استفاده بهینه از این فرصت را منشا حرکت سریعتر به سوی دستیابی به آرمانهای مطرحشده در بیانیه گام دوم انقلاب دانست.
حجت الاسلام رحیمیان در پایان سخنانش، با اشاره به حضور بیش از 130 مرکز علمی و دانشگاهی در استان مازندران، بر لزوم حضور جدی در عرصه فرهنگی در همه این مراکز تاکید کرد تا جمع قابل توجهی از دانشپژوهان که در این مراکز مشغول به تحصیل هستند نیز در این مسیر، همگام و همسو گردند.
روابط عمومی دانشگاه